De stoute schoenen

De stoute schoenen

Beschrijving van het boek

De stoute schoenen is een kort verhaal van Tamara Haagmans – auteur van De mooiste dag van je leven en Met een beetje geluk – en het vijfde en laatste deel in de Sprookjes bestaan-serie.

Wanneer Lena door een vriendin aan de man wordt geholpen via Tinder, is dat niet zo succesvol. Hoewel de klik met match Levi online fantastisch leek, loopt ze een blauwtje tijdens hun eerste date. Terwijl ze eenzaam zit te wachten tot Levi komt, staat er ineens een andere jongen voor haar neus. Hij stelt zich voor als Kris en biedt aan om bij haar te komen zitten. Als Lena hem was tegengekomen op Tinder had ze nooit naar rechts geswiped, maar ze zegt toch ja. Wat eerst een verpeste avond leek te zijn, verandert in een hele leuke date.

De volgende dag staat Lena ontspannen te werken als prinses tijdens een meet-and-greet, totdat er een wel heel bekende man voor haar neus staat. Kris! Het bloed stijgt haar direct naar haar wangen. Maar hij is niet alleen, hij is samen met een klein meisje in een rolstoel. Heeft hij een dochter? Waarom heeft hij dat niet verteld? En is er meer wat hij achterhoudt?

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over De stoute schoenen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen