Die zomer in Italië- Sue Moorcroft

11 uur 42min
bookCoverFor

Overzicht

Die zomer in Italië van Sunday Times-bestsellerauteur Sue Moorcroft gaat over Sofia, die in Engeland woont en al jaren voor haar doodzieke vader Aldo zorgt. Op zijn sterfbed doet ze haar vader de belofte om na zijn dood de plek te bezoeken waar hij is geboren. Ze weet dat het nu tijd is om haar eigen leven te leiden. Ze is nooit buiten Engeland geweest, maar vertrekt vastbesloten naar het piepkleine dorp in het Italiaanse Umbrië.

In het slaperige dorpje vol familiegeheimen gaat Sofia aan de slag als serveerster in hotel Casa Felice. Ze leert daar de 18-jarige Amy kennen, een meisje wiens leven overhoopligt sinds ze ontdekte dat haar vader niet haar biologische vader is. Sofia helpt Amy om haar leven weer op de rit te krijgen. Maar het is de interessante Levi die voor Sofia de grootste afleiding blijkt te zijn…

Sue Moorcroft won The Best Romantic Read Award en werd al twee keer genomineerd voor Romantic Novel of the Year Award. Die zomer in Italië is een heerlijk zomers verhaal dat het prachtige Italiaanse landschap op geweldige wijze tot leven wekt.

‘Ik ben dol op de boeken van Sue Moorcroft.’ – Katie Fforde

Auteur(s):
Verteller(s):
Soort:
Luisterboek
Tijd luisterboek:
11 uur 42min
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
29/4/2022
Uitgever luisterboek:
Xander Uitgevers B.V.
ISBN luisterboek:
9789401617970