Een schandaal in de Salty Dog

Een schandaal in de Salty Dog

Beschrijving van het boek

Ellery Page – boekhandelaar en amateur-speurneus – gelooft niet in geesten. Als Juliet Blackwell, bejaarde grande dame van Pirate Cove en vermaard kluizenaar, beweert de geest te hebben gezien van haar voorouder, de piraat Rufus Blackwell, is hij dan ook niet overtuigd. Maar ook al gelooft Ellery niet in spoken, hij weet wél wat angst is – en Juliet Blackwell is duidelijk ergens bang voor.
Wie of wat achtervolgt Miss Blackwell, wat heeft het te maken met de plotselinge mysterieuze voorvallen in de Salty Dog pub? Volgens politiechef Jack Carson is het niet Ellery's probleem, en misschien moet Ellery stoppen met het stellen van lastige vragen voordat hij zélf in de problemen komt. Maar Ellery zou Ellery niet zijn als hij zo’n mysterie zou negeren…

'Een schandaal in de Salty Dog' is het vierde boek in de Ellery Page-mysteries. Ontdek hoe Ellery's avonturen begonnen in 'Moord op het eiland', 'Het geheim van Skull House' en 'Een dodelijk feest'. Ellery’s verhaal gaat verder in 'Het lijk in de baai'.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Een schandaal in de Salty Dog

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen