Een verschrikkelijk geheim

- Cathy Glass

Beoordeling 4.8
9 uur 17min
Kwetsbare kinderen
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Het schokkende en waargebeurde verhaal van een jonge tiener die zelf vraagt om een pleeggezin.

Cathy is al vijfentwintig jaar pleegouder en heeft al meer dan honderd kinderen onder haar hoede gehad. In dit hartverscheurende boek beschrijft ze het heftige en waargebeurde verhaal van Tilly. Tilly haat haar stiefvader Dave. Hij misbruikt haar moeder, maar haar moeder weigert hem te verlaten. Bang voor haar eigen veiligheid vraagt Tilly om opgenomen te worden in een pleeggezin, en ze wordt bij Cathy geplaatst. Wanneer Tilly een schram op haar wang heeft als ze terugkomt van een bezoek aan haar moeder en stiefvader, maakt Cathy zich steeds meer zorgen over Daves gedrag. Vooral als ze ontdekt dat hij Tilly heeft overladen met cadeautjes.

Ook om haar eigen dochter Lucy maakt Cathy zich ongerust. Lucy is zwanger van haar vriend die ze nog maar net kent en moet bedenken of ze het kind zal houden. Een moeilijke beslissing die de rest van haar leven zal beïnvloeden.

In de pers:
‘De Britse pleegmoeder Cathy Glass legt haar persoonlijke ervaringen vast in beklijvende boeken.’ De Telegraaf
‘De auteur weet met haar indringende schrijfstijl het onderwerp pleegzorg bij je binnen te laten komen en je aan het denken te zetten.’ NBD Biblio

Auteur(s):

Verteller(s):

Vertaler(s):

Janet Limonard-HarkinkArjanne van Luipen

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

9 uur 17min

Categorieën:

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

25/4/2022

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789179957025