Fredrik Broman: Mannen zonder gezicht- Håkan Östlundh

13 uur 42min
Fredrik Broman
bookCoverFor

Overzicht

Op een zonnige dag in mei neemt Michael Nordborg, directeur communicatie van het Gotlandse mijnbouwbedrijf Finkalk, de eerste duik van het seizoen in zijn privézwembad. Terwijl hij uit het water klimt, ziet hij door het glas van de terrasdeuren in zijn huis een schim bewegen. Drie dagen later komt zijn vrouw thuis van een weekendje Stockholm en vindt hem dood in een van de ligstoelen - vastgebonden en gefolterd.

Nog geen vierentwintig uur later wordt in een flat in Visby een vrouwelijke politicus vermoord. Zij heeft zich in een opiniërend artikel in de krant positief uitgelaten over een omstreden plan van Finkalk voor het ontginnen van een nieuwe kalkgroeve. Een plan waarvoor een groot stuk bos moet worden gekapt.

Håkan Östlundh (Uppsala, 1962) hoort tot de bekendste misdaadauteurs van Zweden. Hij is ook de schrijver van romans en jeugd- en kinderboeken. Daarnaast is hij journalist en criticus.

Mannen zonder gezicht is het zevende deel in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie op het Zweedse eiland Gotland.

Verteller(s):
Vertaler(s):
Ron Bezemer
Soort:
Luisterboek
Deel:

7

Tijd luisterboek:
13 uur 42min
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
2/12/2020
Uitgever luisterboek:
Lind & Co
ISBN luisterboek:
9789178614202

© Lind & Co (Luisterboek)