Het huis met de duizend geheimen - Het complete verhaal

- Sandra J. Paul

12 uur 31min
409 Pagina's
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Als je een geheim wilt bewaren, zorg er dan voor dat niemand anders het prijsgeeft.

Vlak voor miljardair Jean-Marc de Save sterft in zijn huis aan de Amsterdamse Herengracht, krijgt makelaar Anna Thijssen instructies om het huis met zijn voltallige inboedel te verkopen. De miljardair werd na het vertrek van zijn vrouw Elise een verwoed verzamelaar, en hij bezat een grote collectie opgezette dieren. Maar de verkoop van het huis komt met één belangrijke voorwaarde: geen enkele binnenmuur mag tijdens de renovatiewerken afgebroken worden.

Twee koppels kopen het verwaarloosde huis. Zij beginnen gretig door alle rommel te zoeken in de hoop rijkdom te vinden in het pand dat de bijnaam Het Huis met de Duizend Geheimen kreeg. Maar al snel loopt er iets mis. De stellen treffen een skelet aan in de muur. Is Elise wel vertrokken, of zit zij al veertig jaar in de muur verborgen?

De koppels besluiten om het skelet terug in de muur te stoppen en te doen alsof er niets is gebeurd, zonder te weten dat hun beslissing dodelijke gevolgen zal hebben. Want vanaf dan is het ieder voor zich.

Auteur Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar psychologische thrillers en spannende jeugdboeken.

Auteur(s):

Verteller(s):

Soort:

Luisterboek, E-book

Tijd luisterboek:

12 uur 31min

Pagina's e-book:

409

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

25/12/2022

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789179957667

Uitgever e-book:

Lind & Co

ISBN e-book:

9789493285514