Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje

Een klein leugentje en alles lijkt uiteen te spatten. Kunnen ze de waarheid aan?

Beschrijving van het boek

De nieuwe roman van
De duivel draagt Prada-bestsellerauteur Lauren Weisberger

Peyton is zo'n vrouw die alles heeft: een vaste baan als presentator bij een populaire nieuwszender, glanzende blonde lokken, een volmaakt gebotoxte huid, een liefhebbende man en een slimme dochter die kans maakt om naar de prestigieuze Princeton University te gaan.

Skye, Peytons zus, is een thuisblijfmoeder in een chique voorstad van New York. Ze bezit diploma's van alle juiste scholen en heeft het helikopterouderschap zo'n beetje uitgevonden. Maar heimelijk zoekt ze iets anders, iets wat écht is.

Max, Peytons slimme en eigenzinnige dochter van zeventien, is klaar om haar dure privéschool gedag te zeggen en haar dromen in de filmbusiness na te jagen. Ze wacht al jaren op deze kans om op eigen benen te staan.

Eén klein leugentje. Meer is er niet nodig om de illusie van perfectie te verbrijzelen en wrok te wekken. Ineens lijkt het gras niet meer zo groen en worden de drie vrouwen geconfronteerd met de vraag of ze in staat zijn te leven met de waarheid.

Lauren Weisberger in de pers

'Een feelgood-pageturner die iedere vrouw in haar boekenkast moet hebben!' Chicklit.nl

'Boy oh boy, wat was dit weer genieten. Vanaf de eerste pagina zit Weisberger helemaal in het verhaal en weet ze het hoofdpersonage in al haar glorie neer te zetten.'
Glamour

'Gaat erin als een ijskoude guilty pleasure op een hete stranddag.'
USA Today

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Het perfecte plaatje