Lentezon

- Wendy Louise

7 uur 23min
Seizoenenserie
bookCoverFor

Overzicht

Dit is deel 3 van de Seizoenenserie.

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club op Mallorca. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.
Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.
Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.
Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

NBD Biblion: “De humor spat van de pagina’s. Voor liefhebbers van Sophie Kinsella.”

Een aantal gebeurtenissen in dit boek is gebaseerd op Wendy's eigen ervaringen als entertainer op Mallorca. Op haar Instagram @wen.louise en haar website (www.seizoenenserie.nl) deelt ze real life filmpjes en foto's van haar boeken. Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller "Ik wil jou(w) baby!". Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Auteur(s):
Verteller(s):
Soort:
Luisterboek
Deel:

3

Tijd luisterboek:
7 uur 23min
Categorieën:
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
15/2/2021
Uitgever luisterboek:
Lind & Co
ISBN luisterboek:
9789179956585

© Lind & Co (Luisterboek)