Licht in de duisternis- Michelle Sikking

5 uur 15min
bookCoverFor

Overzicht

Licht in de duisternis van Michelle Sikking is een youngadultroman over omgaan met verlies en het ontstaan van nieuwe vriendschappen.

Na een noodlottig ongeval gaat Isabella bij haar rijke oom en tante wonen. Alle luxe, het mooie zwembad en de grote kamer kunnen echter het duistere gevoel in haar binnenste niet verjagen. Isabella zoekt haar toevlucht bij een foute jongen, drank en tatoeages. Dingen die eigenlijk niets voor haar zijn. Haar oom en tante laten Isabella’s opstandige gedrag oogluikend toe, totdat ze met haar vriendje in bed betrapt wordt. De maat is vol en Isabella wordt naar een privéschool gestuurd. Een kostschool met alleen maar meiden.

Isabella denkt dat het niet erger kan worden tot ze bij aankomst ook nog haar telefoon moet inleveren en hoort dat ze een kamergenoot krijgt. Toch blijkt de kostschool heel wat spannender dan ze had gedacht. Want welke geheimen herbergt het eeuwenoude gebouw? En waarom wordt er gefluisterd over een mannelijke scholier? Isabella wil alles ontdekken, maar kan ze dat zonder eerst af te rekenen met de demonen van haar verleden?
Verteller(s):
Soort:
Luisterboek
Tijd luisterboek:
5 uur 15min
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
31/8/2022
Uitgever luisterboek:
Ambo/Anthos B.V.
ISBN luisterboek:
9789047207542