Rani Diaz - Indigo

Rani Diaz - Indigo

Beschrijving van het boek

Indigo is het vijfde deel in de reeks over hoofdinspecteur Rani Diaz.

Op een nacht droomt de jonge Vanja dat haar broer Sebastian in levensgevaar is. Ze wordt badend in het zweet wakker en gaat meteen naar hem op zoek.
Wat voor afschuwelijke taferelen treft ze aan in het 'glazen huis' waar Sebastian de nacht heeft doorgebracht met zijn vriendin Elin? En wie is daarvoor verantwoordelijk?
Zo'n bizarre case heeft hoofdinspecteur van de dienst moordzaken Rani Diaz niet eerder meegemaakt. Door de zaak wordt een rollercoaster van misdaden in gang gezet. En telkens weer schijnt Vanja te kunnen voorspellen wat daarin de volgende stap zal zijn...
Bovendien moet Rani al die tijd een bijzonder delicaat geheim bewaren voor Bert Simons, haar meest dierbare collega...

Indigo is een ijzersterke psychologische thriller. Met haar andere Rani Diaz thrillers heeft Sterre Carron sinds haar debuut in 2013 duizenden fans weten te bekoren. Haar boeken worden op internetfora telkens met vier en vijf sterren beoordeeld. Zij laat zich gelden als de rijzende ster aan het misdaadfirmament.

In de Rani Diaz-reeks van Sterre Carron verschenen 14 veelgelezen thrillers.

Sterre Carron (1957) is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Rani Diaz - Indigo