Rani Diaz - Mara (Vlaamse versie)- Sterre Carron

8 uur 31min
Rani Diaz
bookCoverFor

Overzicht

Mara is het eerste deel in de reeks over hoofdinspecteur Rani Diaz (Vlaams gesproken).

Een rustige herfstdag wordt ruw verstoord wanneer een jonge vrouw vermoord wordt teruggevonden in een hotelkamer. Rani Diaz, de temperamentvolle hoofdinspecteur Moordzaken, wordt met haar team meteen op de zaak gezet. Is de vrouw vermoord door haar minnaar, met wie ze een afspraak had in het hotel? Het onderzoek levert nieuwe feiten en vragen op. De waarheid is veel complexer en gruwelijker dan verwacht. Voor Rani en haar team begint een duizelingwekkende zoektocht naar de waarheid. Wanneer blijkt dat de moordenaar over een staal van het vernietigende middel antrax beschikt, wordt alles uit de kast gehaald om de spiraal van misdaden zo snel mogelijk te stoppen. Aan Rani en haar mensen de taak om deze duivelse wedloop tegen de tijd te winnen.

In de Rani Diaz reeks van Vlaamse thriller queen Sterre Carron verschenen inmiddels 14 veelgelezen thrillers. Van deze boeken werden al vele duizenden exemplaren verkocht.

Sterre Carron (1957) is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Auteur(s):
Verteller(s):
Soort:
Luisterboek
Serie:
Deel:

1

Tijd luisterboek:
8 uur 31min
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
12/7/2021
Uitgever luisterboek:
Lind & Co
ISBN luisterboek:
9789179957186

© Lind & Co (Luisterboek)