Rani Diaz - Verdwaalde ziel

Rani Diaz - Verdwaalde ziel

Beschrijving van het boek

Verdwaalde ziel is het zeventiende deel in de reeks over hoofdinspecteur Rani Diaz.

Twee jaar na de dood van haar zoon kampt Krista Pauwels met psychoses. Ze hoort en ziet hem overal en beseft dat ze snel moet handelen om haar zoon en zichzelf in veiligheid te brengen. Het gevolg daarvan is dat de familie niet wil dat ze alleen thuis is. Op een ochtend maakt de werkster melding van een gruwelijke ontdekking ten huize Pauwels. De zaak wordt toevertrouwd aan hoofdinspecteur Rani Diaz.
Als even later de bekende en geliefde huisarts Loes Luzac spoorloos verdwijnt, neemt de druk op Rani toe. Haar team wordt door elkaar geschud door de komst van een nieuwe collega. Hij krijgt niet de kans om zich goed in te werken, want de bloedstollende gebeurtenissen vragen om een snelle oplossing. Intimiderende boodschappen vanuit een onbekende hoek vergroten de stress.
De speurders willen zo snel mogelijk een eind maken aan de nachtmerrie waarin ze zijn beland, maar worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe delicten.

Verdwaalde ziel is een nieuw, meesterlijk spannend boek in de serie over hoofdinspecteur Rani Diaz, van een van onze meest gelezen leading ladies of crime.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Rani Diaz - Verdwaalde ziel

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen