Terug naar Arlin Bay

Terug naar Arlin Bay

Beschrijving van het boek

Terug naar Arlin Bay is een heerlijke small town feelgood over tweede kansen, heimwee en zien wat er altijd al recht voor je neus stond.

Je baan verliezen is één ding… Tel daarbij op dat je moet terugverhuizen naar het kleine plaatsje aan de kust waar je bent opgegroeid én dat je weer moet intrekken bij je ouders… Geen dingen waar je als carrièregerichte bijna-dertiger op zit te wachten.
Het is dan ook geen wonder dat Poppy Montgomery alles op alles zet om zo snel mogelijk weer te vertrekken uit Arlin Bay. Als verslaggever voor een reismagazine reisde ze de hele wereld over en om nu opnieuw vast te zitten in het kuststadje waar ze opgroeide, was absoluut niet het plan. Net zoals het niet haar bedoeling was om, net als op haar zestiende, te werken in het pretpark van haar ouders.
Toch is niet alles even ellendig. Als je je er een beetje voor openstelt, is Arlin Bay met zijn kleurrijke inwoners en prachtige kustlijn, niet heel vreselijk. En in het Funpark op de boulevard is altijd wel iets te beleven. Maar wat haar tijdelijke terugkeer écht de moeite waard maakt, is Travis Goodwin. De jongen die ze tien jaar geleden achterliet, is nu de man geworden die Poppy maar moeilijk kan vergeten.

Nederlands